ΠΡΟΪΟΝΤΑ ALFAVET

Τα προϊόντα της Alfavet, υπόκεινται σε συνεχή εργαστηριακό έλεγχο και παράγονται με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια! Αυτό επιτυγχάνεται με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού, την αγάπη για αυτό που κάνουμε και φυσικά τις οδηγίες των τεχνικών συμβούλων της εταιρίας.

Τα προϊόντα της Alfavet έχουν την κατάλληλη ισορροπία θρεπτικών συστατικών, είναι απολύτως ασφαλή, απευθύνονται σε όλα τα είδη παραγωγικών ζώων και σε όλα τα συστήματα εκτροφής.

Στην Alfavet φροντίζουμε για την μεγιστοποίηση της απόδοσης των ζώων, για αυτό και είμαστε δίπλα στον επιχειρηματία-κτηνοτρόφο, δίνοντάς του συμβουλές ως προς την χρήση, αυξάνοντας έτσι τις παραγωγικές δυνατότητες των ζώων.

Υψίστης σημασίας είναι και η σωστή αποθήκευση των προϊόντων μας.

Οι ζωοτροφές μας απευθύνονται σε όλα τα ζώα και καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τους, για κάθε στάδιο της ζωής τους, για το μέγεθός τους ή τις ιδιαίτερες συνθήκες διαβίωσής τους.

Η εταιρία είναι σε θέση να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες μεγάλων μονάδων, σε όλη την Ελλάδα. Καλέστε μας στο 2310 713937 και ενημερωθείτε για το τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς!!!